Pages

Thursday, May 24, 2007

Κοκαΐνη - Μπυρά: 2-0

Η κούρασή μου έχει φθάσει σε εξευτελιστικά για την ηλικία μου επίπεδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφθώ ή να γράψω και πολλά, είμαι εξαντλημένος και απογοητευμένος από μια ηλίθια δουλειά. Γιατί όσο ιέρο και να είναι να προσφέρεις ένα κρεβάτι ο άλλος την κεφαλή κλίνη, ε, δεν είναι δα και το πλεόν παραγωγικό ή δημιουργικό.

Ευτυχώς δεν έγινε και τίποτα το φοβερό, κολοκύθια δηλαδή, δυό τρείς μεθυσμένους εγγλεζάδες, μερικά no-show, άπειρα τηλέφωνα δεξιά κι αριστερά, αρκετοί μαλάκες ταρίφες, και κανά δυό γελοίους Έλληνες πράκτορες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Αυτή ή κουφάλα, η μεγαλύτερη πουτάνα από όλες, η μπάλα τα θέρισε όλα πάλι. Ποιά ομόλογα και ποιά Σκόπια μου λες τώρα, εδώ ο ασθενικός Pippo έβαλε δύο γκολ! Πιο δίκαιη και πιο άδικη και από τη μάνα μας, η μπάλα πήρε και σήκωσε σαν θύελλα την Αθήνα, με ενθουσιώδεις οπαδούς να ΄κάνουν απόβαση’ στην Αθήνα (λες και της Αθήνας τις έχουν μείνει ελεύθερες παραλίες...), με περιπτεράδες, κάπελες και ταξιτζήδες να αισχροκερδούν, και μια βροχή η οποία έχει βαλθεί να φέρει το τέλος του κόσμου 5 μέρες νωρίτερα.

Δεν θέλω και ούτε μπορώ να αρχίσω καν να εξηγώ τη μαγεία και τη δραματουργία της μπάλλας τόσο μέσα στο γήπεδο όσο έξω από αυτό, αλλά συγκρατώ με χαμογελάκι κάφρου τις νίλες που παθαίνουν τα ιδιωτικά κανάλια όταν η κρατική τηλεόραση έχει μεγγάλα αθλητικά γεγονότα. Μιλάμε, τα παιδάκια, λυσσάνε και αυτή τη φορά είχαν βάλει σκοπό της ζωής του σώνει και καλά πως οι Puddies είναι βάρβαροι; Ποιοί ρε, αυτοί;!; Πάτε καλά ρε, αυτοί που όταν έχασε η ομάδα τους χειροκροτούσαν τους αντιπάλους; Άντε και στο διάλο μαλάκες Έλληνες!!!

Κουράστηκα. Όχι ότι έγραφα κάτι remotely interesting ή σωστό...

3 comments:

Anonymous said...

Dear friend,

I am sensing a tone of agitation in your mail...
You are attacking poor periptero men who saw the game as an opportunity to make some extra money for their families . You are also attacking poor jourmalists, who were waiting for a bloodshed, only to make a living.
On top of all that,you refuse to see the superiority of the Milan team.

My suggestion? Give up beer. Or cocaine. Or both. OR LEARN TO SHARE !

theia lola

Iasonas said...

Αγαπητή θείτσα,

Εγώ θα περιμένω μέχρι το τέλος της Εσμεράλδας να 'ρθείτε εσύ και όλοι οι νονοί της νύχτας που γνωρίζεις να μοιραστώ μαζί σας την ηρεμία και την γαλήνη της βλαχό-Βάρκιζας και να συζητήσουμε για το ποδόσφαιρο και τη φαρμακολογία του.

Anonymous said...

an ennoeis to simerino telos tis esmeraldas, fovamai oti den tha prolavo, exo kati ipoxreoseis - prive sklabopazaro- an omos eisai toso ripsikindinos oso akougesai nee mou, tote efxaristos na se balo sta kolpa tou ipokosmou.... katse na anoiksei o kairos giati mas prodose k tha sou erhto igognito - den thelo fasaries k xalia parakalo - na milisoume k gia business k gia mpalla k gia kataxriseis, oxi aparaitita me afti ti seira.. asxeto- apo pote i barkiza einai vlaxe? ego nomiza oti einai kiriiiiiiiiila