Pages

Thursday, May 15, 2008

Βαρεμένη Ρουτίνα

Και ξαφνικά σταματάς. Τα έχεις κάνει όλα. Έχεις περάσει τις εβδομηκοστές τρίτες διορθώσεις για τη πτυχιακή σου, έχεις ετοιμάσει όλες τις απαραίτητες προσφορές (χα! μια τιμή ετοιμάζεις, σιγά), ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για αύριο (αν και δεν τα έχεις σημειώσει βεβαίως βεβαίως), έχεις ελέγξει για δέκατη έβδομη φορά όλα τα email πολεμώντας τις ορδές των spam με νύχια και με δόντια, , έχεις παίξει δεκαεφτά πασιέντζες, έχεις καπνίσει αναρίθμητα τσιγάρα, έχεις πιεί το φραπόγαλό σου, έχεις το ένα, έχεις το άλλο, έχεις, έχεις.

Και ξαφνικά σταματάς. Είσαι κουρασμένος αναμφίβολα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση. Απλά είναι μια πληθώρα πραμάτων και υποχρεώσεων που τα σπρώχνεις για αύριο, που τα ξεπετάς στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Και μετά θυμάσαι να γράψεις ένα post. Και γράφεις.

Ο μεταμοντερνισμός είναι ύπουλος και σκληρός παρά τα λεγόμενα.

2 comments:

Anonymous said...

Kai meta 8umh8hkes oti to Savato exei Eurovision k ginan ola kalutera!

Anonymous said...

πτυχιακή; χμμ.. διορθώσεις; πάλι χμμ.. ένα κουρέλι πάντα γίνομαι ένα μήνα πριν. αφιερώνω το πρώτο μισό του μήνα να "την γράψω τέλεια" και μετά το υπόλοιπο μισό, την σβήνω και την ξανγράφω επανανειλημένως μέχρι να την τελευταία μέρα που έχω να την παραδώσω.

Καταλαβαίνεις πως το νευρικό μου σύστημα μετά από κάθε τέτοιο μήνα, χρειάζεται εντόνως την αποστασιοποιήση από την καθημερινότητα και τα ουρί του παραδείσου να μου κάνουν μασάζ.

Καλή δύναμη! :)