Pages

Wednesday, September 09, 2009

Η Γλάστρα

Τι γίνεται όταν μια ψωνάρα – που από καιρό έχει σταματήσει να γράφει- φωνάζει τους φίλους του να γυρίσουν ένα μικρό video γύρω από μια πολύ θεμελιώδης ιδέα, αφού πρώτα έχουν απορριφθεί σωρεία άλλων πολύ πιο ρηξικέλευθων προτάσεων, με αντάλλαγμα κέρασμα στην Αυλή; Μια ανισόρροπη τριλογία, που από ταινιάκι έγινε video και από video πλέον το αποκαλούμε σπουδή...

Οι ακλαφτοι προντακσιονς με τη περίσσεια αδιαφορία για τον εγωισμό και την αξιοπρέπειά τους, παρουσιάζουν την Γλάστρα, ένα ψηφιακό χορόδραμα σε τρεις πράξεις και παστέλ αποχρώσεις όπως επιμένει να λέει ο άκλαφτος 1 (εγώ δηλαδή). Η σύντομη ιστορία ενός ζηλιάρη που για ανεξήγητους λόγους αράζει στο δώμα ενός φιλικού ζευγαριού (του οποίου η σύνθεση αλλάζει για πάρα πολύ εξηγημένους λόγους, αλλά όχι στα πλαίσια της ταινίας) και φθονεί μια γλάστρα. Και την επόμενή της, γιατί στο ενδιάμεσο γίνεται κάτι συγκλονιστικό. Επειδή όμως δε μπορώ να αποκαλύψω παραπάνω, παραθέτω το τελικό αποτέλεσμα (ε..;) προς τέρψιν ολονών.

Υ.Γ. 1 Οι ακλαφτοι προντακσιονς ευχαριστούν πραγματικά όσους είδαν τις αρχικές προτάσεις για το μοντάζ και βοήθησαν με τα σχόλιά τους, όπως και όσους άντεξαν τη διαδικασία παραγωγής της.

Γλάστρα - Final Cut from Aklaftoi Productions on Vimeo.



1 comment:

Soul Harvester said...

ΟΜΟΡΦΟ ;0))