Pages

Tuesday, February 20, 2007

Πως να γίνετε ρεζίλι σε μια παραλία το Φλεβάρη

Μπορεί να μη το έχω αναφέρει αλλά νομίζω πως θα έπρεπε. Είμαι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος αγοράζει αναπτήρες από το περίπτερο και καταφέρνει και τους χάνει όλους εκτός από αυτόν που δεν δουλεύει. Με αυτό σαν βάση, κανείς δεν πρέπει να θεωρήσει το παρακάτω περιστατικό, παράξενο ή περίεργο.

Σε παγκόσμια πρώτη, είμαι ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε και τράβηξε το γλουτιαίο μυ του, ενώ ‘έτρεχε’ τον χαρταετό για να πάρει ύψος. Μιλάμε για τρελλό σαμποτάζ του αμερικανόδουλου πρακτοράκου γύφτου, αφού ο άτιμος ο χαρταετός δεν έλεγε με τίποτα ξεπεράσει το όριο των 5 μέτρων. Ευτυχώς πλακώθηκα στα κρασιά μετά για αναλγητικούς λόγους. Ξέρετε εσείς....

Διπλή ταπείνωση όπως καταλαβαίνετε, και σαν αεροδυναμιστής και σαν πρώην αθλητής (τώρα λέμε....). Η πλάκα είναι πως όταν σωριάστηκα γέλαγα σχεδόν ουρλιαχτά, - τέτοιο γέλιο είχα να ρίξω μήνες!!!

Τελικά ο δημόσιος διάλογος για την Παιδεία επιτεύχθη στο Καστρί (άσχετο), και έτσι μονάχα κάτι λεπτομέρειες αλλάξανε υπέρ μιας πιο διευρυμένης αυτονομίας των πανεπιστημίων (thumbs up). Μόνη ουσιαστική αλλαγή είναι ο διπλασιασμός του χρόνου φοίτησης, που μάλλον αποτελεί θεμιτό συμβιβασμό. Βέβαια σε αυτά τα καβουρίσια βήματα που κάνει η κυρία με τα γάντια, κανένας δεν μιλά για τη ταμπακιέρα. Πως και το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια πρέπει να αλλάξει, και πως το ποσοστό του Α.Ε.Π. πρέπει να αυξηθεί. Αλλά δεν βαριέσαι; Στη Eurovision να σκίσουμε και όλα τα άλλα έρχονται....

Ευτυχώς κατόπιν συμβούλων του Pan-man (κρύο το πρώτο 24-ωρο και εναλλαγές ζεστού-κρύου το επόμενο) ανναρώνω σχετικά απρόσκοπτα. Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως μια μέρα πριν κοιτούσα κάτι ασκήσεις yoga σε κείνα τα μικροσκοπικά βιβλία που δίνουν κάτι τεράστιες κυριακάτικες εφημερίδες και σκεφτόμουνα: ‘Σιγά μωρέ, τα μισά από αυτά τα έχω κάνει στια διατάσεις στο παρελθόν!’. Άτιμο karma!

Πάντως δεν μασάω! Ετοιμάζω μεγάλα σχέδια για το μέλλον, τα οποία μπορεί να σας τα αποκαλύψω, μπορεί και όχι (κρατάω πισινές) και κανένα από αυτά δεν συμπεριλαμβάνει τη διπλωματική μου. Χα!

Και μιας το όμορφο έχει αυτολογοκριθεί, βάζω φωτογραφίες αγαπημένων μου προσώπων τα οποία:

  1. Δεν ξέρουν να παραγγέλνουν
  2. Δεν ξέρουν να αγοράζουν χαρταετό
  3. Δεν ξέρουν να πετάνε χαρταετό
  4. Δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Back to work now….

No comments: