Pages

Monday, December 10, 2007

Μη φοβάστε


Σκεφθείτε μια στιγμή που μετανιώνετε. Άμα σας είναι πολύ επώδυνο, σκεφθείτε, θυμηθείτε μια άλλη, μια πιο αναίμακτη αν προτιμάτε. Και ύστερα χαμογελάστε. Τι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί;

10 comments:

Inspector McFarland said...

Να φανεί το επίμονο φωσφορούχο πράσινο μαρούλι ανάμεσα στα δόντια μου;;!

Iasonas said...

Για αυτό εγώ τρώω σουβλάκια, που δεν κολλάνε στα δόντια.

Inspector McFarland said...

Νομίζεις. όλο και κάποιο κομματάκι τρυφερό κρέας θα κάνει την έκπληξη λίγο πριν φιλήσεις παθιασμένα το ανυποψίαστο θύμα. Σουβλάκια ή καλαμάκια (μόλις ρουφήξεις την τελευταία γουλιά καφέ τρως και το καλαμάκι);

Iasonas said...

Καλαμάκια Athens style. Ξέρεις, κρέας περασμένο σε ένα ξυλαράκι-καλαμάκι, χωρίς πίτες και αηδίες...

Inspector McFarland said...

Προσβάλλεις την ελληνική γλώσσα αυτή τη στιγμή. Το αδόκιμο του όρου ΚΑΛΑΜΑΚΙ και η άνευ λόγου υπεροψία σου θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!

Iasonas said...

Τσου

ρε

Λάκη

.(τελεία)

Inspector McFarland said...

αν πιστεύεις ότι θα με φοβήσεις με τις καθαρά παιδιάστικες αντιδράσεις σου που προσβάλλον το άτομο μου και το γνωστό κουνέλι (ζωή σε μας) είσαι πολύ γελασμένος. Το ποτήρι ξεχείλισε και η τελευταία σταγόνα, μάρτυρας της κακεντρέχειας σου ας σου σπιλώσει για πάντα το δεξιό φακό των καπιταλιστικών γυαλιών σου. Νίπτω τας χείρας μο. Νιψονανομήματαμημονανοψιν.

Iasonas said...

Διακρίνω μια εμπάθεια; Ε; Ε; Ε, λέω;;;

Anonymous said...

Η φωτογραφία που έβαλες που κολλάει ακρβώς;

Iasonas said...

Είναι ένα μικρό ψαρακί του βυθού το οποίο όχι μόνο είναι αστείο με τα ηλίθια ποδαράκια του, αλλά πουλάει και τσάμπα μαγκιά, άτρομο ως σαν το Ζορό!